Rummelighed
Ansvarlighed
Meningsfuldhed

Nyborg Strand

Meget mere end hele Danmarks mødested

Nyborg Strand står på et stærkt fundament af traditioner, fællesskab og stærke værdier. 

Vores faste holdepunkt er vores menneskesyn og den måde, vi møder både gæster, kunder og medarbejdere. Vi tror på, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, fordi de gør en forskel – og ligeledes kan være med til at skabe en forandring. Vi tror på, at en rummelig og inkluderende kultur er med til at skabe en følelse af meningsfuldhed og stolthed.  Og vi har en ro omkring, at vi ikke er sat i verden kun for at skabe profit, men for at forvalte de værdier, som hotellet er bygget på, og som vi skal udvikle os med.

Vi arbejder målrettet på at finde og implementere bæredygtige løsninger i vores hverdag, og vi har et ønske om at skabe rum og mulighed for, at vi sammen med gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere kan tage ansvar og bidrage til en positiv udvikling til gavn for vores natur.

Vi ønsker at være en organisation og arbejdsplads, som medarbejdere fortsat er stolte af at være en del af, fordi vi har klare holdninger – også når det kommer til bæredygtighed – og fordi vi går forrest for at inspirere andre.

Vores ambition er, at Nyborg Strand skal udgøre rammerne for et bæredygtigt og meningsfuldt arbejdsliv for alle vores medarbejdere – ligesom det skal være meningsfuldt og attraktivt for vores gæster at vælge lige netop os. 

Vores værdier

Rummelighed, ansvarlighed og meningsfuldhed

Rummelighed
Vi er en rummelig virksomhed. Vores fysiske rammer giver os mulighed for at rumme både helt store konferencer og mindre private fester, mens vores mentale rummelighed gør os imødekommende, servicemindede og omfavnende. Vi møder og rummer mange forskellige slags mennesker, og vi tror på det bedste i hver og en. Vi ønsker at skabe et rum, hvor ordentlighed er i højsæde, og hvor der er plads til at være sig selv og blomstre og gro.

Det er vores fysiske rummelighed, der danner de ydre rammer om den oplevelse, der venter vores gæster, men vi tror på, at det er vores mentale rummelighed, der efterlader det største indtryk – både for gæster og medarbejdere.

Ansvarlighed  
Vi er en ansvarlig virksomhed, der er drevet af ordentlighed fra inderst til yderst.
Vi ønsker at være en ansvarlig medspiller, der ikke kun fokuserer på egen forretning, men også inspirerer andre og lærer fra os.

Vi tror på, at vores gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere deler vores grønne ambitioner og ønske om at tage ansvar for både hinanden og naturen, og vi ved, at vi kan spille hinanden gode. Derfor tillader vi os at udfordre og stille krav til dem om ordentlighed og medansvarlighed, lige som vi sætter barren højt for os selv og værdsætter, at der bliver stillet krav til os. Vi ved, at det kun gør os bedre, og vi tror på, at fællesskabets kraft og menneskene bag er vores vigtigste ressource.

Meningsfuldhed
Meningsfuldhed og god forretning fordrer gensidigt hinanden, og vi anser meningsfuldhed som et af de vigtigste grundstoffer for det bæredygtige arbejdsliv. Det, vi gør, og dem vi omgiver os med, skaber følelsen af meningsfuldhed, og derfor er det vigtigt for os at skabe et tilhørsforhold til Nyborg Strand, der er båret af gode, menneskelige relationer og en fælles mission.

Vi ved, at mange stiller store krav til deres arbejdsplads såvel som samarbejdspartner og tillægger det stor værdi at vælge en, der tager ansvar både socialt og samfundsmæssigt. Vi ønsker, at vores medarbejdere skal være stolte af at arbejde for Nyborg Strand og at både de og vores gæster vælger os til, fordi de kan spejle sig i vores værdier, holdninger og ambitioner for fremtiden.Nyborg Strand er med sine 422 værelser og mere end 30 møde- og konferencelokaler blandt Danmarks største hotel og konferencecentre. Vi er kendt som ”Hele Danmarks Mødested” og byder hver dag velkommen til både nationale og internationale virksomheder i alle størrelser, lige som vi er et populært valg til weekendophold, miniferier og restaurantbesøg.

Vi sætter en ære i at passe godt på både naturen og hinanden, hvilket afspejler sig i vores bæredygtige ambitioner og værdier samt en tro på, at sammen er vi bedst. Her er højt til loftet og rig mulighed for medindflydelse, udvikling og ansvar. Prikken over i’et er vores enestående beliggenhed med strand og skov som nærmeste naboer.

Hotel Nyborg Strand A/S
Østerøvej 2
5800 Nyborg
Tlf. +45 6531 3131